competition 2 #1 Публикувано 4 Март, 2007 Здравейте преди 10 минути ми се счупи мигача(падна сам преден десен мигач),но корпуса ми е здрав,въпроса ми е продават ли само стъклото на мигача и горе долу колко парички е за да се приготвя да си го купя и ако не продават само стъклото,тогава колко струва целият мигач(преден) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 4 Март, 2007 Целият струва 17-20лв. и то чисто нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plam_86 0 #3 Отговорено 4 Март, 2007 (Редактирано) Къде струва толкова? На мен ми трябва ляв мигач за същата генерация, самоче като се обадих на един магазин в София, ми казаха , че мигача струва 47лв доколкото си спомням. Та може ли да ми кажете къде е тоз мигач за 20 лв ? Редактирано 4 Март, 2007 от Plam_86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 5 Март, 2007 (Редактирано) (Къде струва толкова? На мен ми трябва ляв мигач за същата генерация, самоче като се обадих на един магазин в София, ми казаха , че мигача струва 47лв доколкото си спомням. Та може ли да ми кажете къде е тоз мигач за 20 лв ) Цък това е сайта ,но тъй като нещо не мога да го отворя ето ти и телефон на магазина им в Плевен 064/801529 от там питай за магазин от който да си вземеш,тъй като не си попълнил профила си! Редактирано 5 Март, 2007 от Policman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове