the_crow 0 #1 Публикувано 4 Март, 2007 (Редактирано) Та копеленцата (извинявам се за грубия език ) гадни ми свиха снощи емблемката на предния капак то тя се беше улющила отвсякаде ама все пак си имах емблема Та ако някои може да сподели от каде да си купя свесна емблема ама съм решил да си я залепя и да я закача към алармата И ще чакам с нетърпение поредния лайнар ще стане голяма веселба ( е на някои няма да му е много весело де ) Редактирано 4 Март, 2007 от the_crow Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_crow 0 #2 Отговорено 4 Март, 2007 Сори забравих да кажа че съм от софия Нещо съм изперкал тия дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 5 Март, 2007 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8295http://www.slhondaparts.com/browse.asp?Mod...;ViewParts=trueМоже да си я поръчаш поинтернет. Редактирано 5 Март, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #4 Отговорено 6 Март, 2007 не е много добра идея да я поръчва от щатско - 12.66$ без доставкатапреди месец си взех от "тунинг" магазин във Варна за 6 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galche 0 #5 Отговорено 6 Март, 2007 И на мен ми я крадяха постоянно.Идея си нямам за какво им е.Там от кадето си купувам се гъбаркаха с мен ,че щели да ми ги дават по цени на едро.Първия път исках да си взема и аз оригинална,но наистина не си заслужава паричките.Лошото е,че като са се опитвали да ми свалят и задната емблемка само са ми я счупили,а никъде не мога да намеря такава тъй като тя е малко по-малка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 6 Март, 2007 Моята машинка дойде само с предна и за около 2 седмици и тя хвана крачка. Та докато са сваляли задната (при предния собственик) са ми завещали и една красива резка от отвертка/нож. Отпред, за щастие, се е дала без бой и без допълнителни щети. И аз щях да ги купувам и слагам на ново, ама нещо не ме поблазни идеята за още щети около заминаващите си емблеми и си карам така, даже си мислих, да си запълвам дупките и толкоз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #7 Отговорено 6 Март, 2007 На мен ми свиха задната преди известно време.Мисля да си резна една от самозалепващо фолио, та да се приключи с тая одисея. Може даже да я направя и 2 пъти по-голяма или по-малка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_crow 0 #8 Отговорено 10 Април, 2007 На мен ми свиха задната преди известно време.Мисля да си резна една от самозалепващо фолио, та да се приключи с тая одисея. Може даже да я направя и 2 пъти по-голяма или по-малка Eeee ти па и с фолио няма спасение на мен са па се пробваха да ми отлепят лепенката "civic" отзад и само я бяха скъсали коп*цата ама аз само да ги пипна ще ги закарам при един познат дет прави татуси да им татуира "civic" на челото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #9 Отговорено 10 Април, 2007 На мен също ми я гепиха, от тогава си карам без емблеми, няма и да сложа. Имаше в Бултрако, но ми казаха да се ръсна 40 кинта за нея и се отказах. Колега, не си прави труда обаче да я захващаш прекалено добре, може да откажеш крадеца, ама как ще ти надере колата с инструмента който ползва за сваляне докато се бори да я свали........от едната беля та на друга. Оправия нема...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominic 10 #10 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) На мен също ми я гепиха, от тогава си карам без емблеми, няма и да сложа. Имаше в Бултрако, но ми казаха да се ръсна 40 кинта за нея и се отказах. Колега, не си прави труда обаче да я захващаш прекалено добре, може да откажеш крадеца, ама как ще ти надере колата с инструмента който ползва за сваляне докато се бори да я свали........от едната беля та на друга. Оправия нема...... Много си прав.При мен я откраднаха задна посред бял ден след като си бях измил колата. А предната на бул.Витоша когато още не беше пешеходна.От тогава имах пребоядисване на предния капак - китосаха ми дупките и предна емблема няма - "ей на това му викам тунинг" Само сега се чудя как да скрия и задните дупки Няма спасение от олигофрени. Редактирано 10 Април, 2007 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #11 Отговорено 11 Юни, 2007 и на мен ми взеха задната пендехосите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 11 Юни, 2007 (Редактирано) аз пък имам една в повече оригинална предна емблема!обявявам търг с явно наддаване срок на изтичане на търга след 2 дни! хиииихих моля ви недеите на лични че ще ми се препълни кутията Редактирано 11 Юни, 2007 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #13 Отговорено 11 Юни, 2007 аз пък имам една в повече оригинална предна емблема!обявявам търг с явно наддаване срок на изтичане на търга след 2 дни! хиииихих моля ви недеите на лични че ще ми се препълни кутията Емблемата ти е от Прелюд, надявам се Щом е с явно наддаване, бидирам 5.99 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #14 Отговорено 11 Юни, 2007 братле те са еднакви на сивик и на прелюд ;)/но да уточня от сивик е /ПП: ама ще вземем да напраим едно търгче като в ибей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-Z 15 #15 Отговорено 11 Юни, 2007 И на мен преди месец ми свиха задната емблемка, и забелязвам че и на всички хонди в района са ги събрали. Но подяволите, от какъв зор ми бяха прибрали и капачките на винтилите , и то само тези които бяха червени, а черните ми ги бяха оставили да им се радвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #16 Отговорено 11 Юни, 2007 Пуберчета баце, пуберчета. Нямат какво да правят, и после се радват, че си имат пластмаски... глупава работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #17 Отговорено 11 Юни, 2007 Мойта предната беше метална, свиха ми я и си купиш пластмасова за 3 лв. от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове