rollin 463 #1 Публикувано 2 Юни, 2015 (Редактирано) Говорителя е ползван не повече от 5 месеца, купен е нов и си има кутията с книжките и всичко както от магазина.Без забележки е в перфектно състояние !Свирил е на не повече от 150вата понеже колата е направена за качество на звука !С този суб имам 3-то място на състезанието Косер Експо в клас 1х10"Кутията е 17литра затворен обем като е направена по извивките на багажника(от смола), отзад е облепена цялата с изолация против резонанси, както и има разпънки вътре. Напълнена е на 60% с вата. Предната стена е двойна за да може да се вкопае говорителя и за по добрата здравина на самата кутия.Свири уникално добре, може да се чуе в колата ми !Минавам на по висок левел и за това продавам този.Говорителя е модел: Ground Zero GZTW 25TX Всичко съм си го правил за мене и не са пестени грам материали !Ето и реални снимки: Цена за комплекта: 250лв без коментари ! Редактирано 2 Юни, 2015 от rollin 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 2 Август, 2015 Добавям и Усилвател за касата пак на същата марка, свири изключително добре.Усилвателя е дву канален и е стабилен на 2ома - говорителя е с две намотки по 2ома и си пасват идеално ! Ground Zero Gzta 2000txРазполаха с HPF и LPF както и Бас бууст контрол. 2 x 85 WRMS - 4 Ohm (14.4 V, 1% THD) 2 x 135 WRMS - 2 Ohm (14.4 V, 1% THD) 2 x 175 WRMS - 2m Oh (14.4 V, 10% THD) 1 х 320 WRMS - 4 Ohm (14.4 V, 1% THD) 400 watt maximum output power 2 ohm stable Trimode Capable MOSFET power stable Adjustable Lowpass 30-250 Hz Adjustable Highpass 30-500 Hz High Level Input Цена за усилвателя 149лвЦена за комплекта: 350лв - Без коментари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове