undisputed 25 #1 Публикувано 1 Юни, 2015 Привет колеги прилагам една обява с въпрос към вас, тази полуавтоматична скоростна кутия читава ли е въобще, някой запознат с тях?? Мерси предварителноhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11428321797306239&slink=9r0zv0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #2 Отговорено 1 Юни, 2015 Аз съм с такъв сивик от месец насам. Има разлика i-shift-а от обикновения автоматик. Колата е малко по-мудна, но пък в ръчен режим се кара доста приятно. Като цяло е въпрос на свикване. Ако съединителят е ок, е приятна за каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #3 Отговорено 1 Юни, 2015 А дали са читави, имат ли проблеми и нещо по-специфично за поддръжка (питам защото никъде не намерих информация за това) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
andro6600 0 #4 Отговорено 2 Юни, 2015 Колега, здравей! И аз съм в процес на търсене на сивик, та и аз съм преровил целия нет с обяви, и съм видял 2-3 на живо. За тази роботизирана кутия, лично аз съм чувал само отзиви да се избягва. Но тази обява специално, още от нея се вижда, че колата не е особено читава. Обърни внимание на праговете отпред на бронята, как са разместени, емблемата е паднала в централния фар, някакви вдлъбнатини на дясната врата виждам, липсва капачката на куката за теглене отпред, още на снимка изглежда не добре поддържана. Представям си на живо какво ще е! А и тея 111111 километри са супер измислено число. Нещо гнило има. Пожелавам ти успех с търсенето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 2 Юни, 2015 Не са проблемни кутиите, просто съединителят се износва като на нормална ръчка - ремонт 700лв и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 3 Юни, 2015 А аз да попитам.На тия модели може ли да се връща километража ? Спомням си онази тема за сивика милионник,че собственика му беше сменил таблото,защото километража стига 999999 и няма как да се ресетне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #7 Отговорено 3 Юни, 2015 Ами до колкото знам наистина не може да се манипулира, но не бих се учудил ако са намерили вече начин и това да правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 3 Юни, 2015 Другия вариант е да са свалили от някоя друга километраж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #9 Отговорено 3 Юни, 2015 Така е , ама егати късмета да е на 111111км Пък и с тая отлепена емблема отпред... нещо не им вярвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове