Jump to content
Psycho!!!

Малко питане за Crx

Recommended Posts

Здравейте,та въпроса ми е за една количка която много ме кефи и искам да си взема honda crx 1.6 vti или 1.6vtec -Та иде реч за тези след 1992 ра година които са тарга двуместни и ми е интересно в БГ дали мога да я потдържам и да си я карам на нормални цени не да чакам по 2 месеца примерно за шарнир,което в българия е неизбежно да не смениш я носач я амортесьор на 1 2 години.Та ако някой има идея как са като окачване и консумативи съответно и мотор.Ще е супер ако някой ми помогне малко кой модел да си взема VTI или VTEC 160 и 125 коня.Аз предпочитам определено 160тката но ако се окажа че е кофти и е труден на консумативите ще се прежаля и с 125...Мисля ,че тва е по добро решение от колкото някоя немска... :angry: 10х предварително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди всичко трябва да знаеш че това е Хонда. Мита за скъпите и дефицитни части отдавна е минало. Колите са много яки , и няма да имаш никакви ядове. Сменяш консумативите и всичко ще е наред. Двигателите и ходовата част са почти вечни. Другото което е, че си имаме доверени сервизи в които работят хора разбиращи от работата си. Сам ще усетиш разликата. Моя съвет е да взимаш японското и забрави за предразсъдаците си. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Хайде взимай хондата приятелю,която и да избереш-проблеми няма да има6.Нито с ДВГ,нито с ока4ване,нито с 4асти.Това 4е ве4е си решил 4е някоя хонда те кефи показва 4е заслужава6 нещо добро.RESPECT :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хонда с какъвто и двигател да вземе6 пак 6е е бърза от пове4ето малки коли по улицата.здрава е ,икономи4на и пъргава! мойта е 90коня и върви горе долу колкото старата ми кола Рено 19 16V :) така4е забрави останалите и се мятай на уникалната ма6ина :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение е че за таргите доста трудно се намират ламарини и пластмаски... просто са много редки в БГ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Личното ми мнение е че за таргите доста трудно се намират ламарини и пластмаски... просто са много редки в БГ

Е наистина не са често срещани в БГ като да речем голф или астра но се надявам да не ми трябват ламарини аз карам внимателно от доста години и се надявам и за напред да е така. Редактирано от Psycho!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, за което ви пита човека не е ли Del Sol ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Psycho!!!

Това, за което ви пита човека не е ли Del Sol ?

YES del sol е... :):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

друго което бих ти препоръчал е АКО държиш да е бегачка, вземи 160кс двигателя защото Дел Сол-а е тежка кола и малкия втек и идва.... малък :) Не че не можеш за 3-4000лв да го направиш змей, но заводското си е заводско :) Успех

Мерси за съвета но мислим еднакво защото аз са с астрата си виках така ще я зема 115ка после 6те и сложа валове и чип ама си напраих сметката че мога да си взема фабрична прилично вървежн :):) а 160тка VTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Айде на Дел Сол-итеееее,след около две седмици ще има един такъв 160к.с. за продаване в Стара Загора. :D Мен по ме радва втората генерация,ама аз съм възрастен човек. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...