Venom_ALIEN 0 #1 Публикувано 4 Март, 2007 абе доиде ми една идея аз съм фен на FHOTOSHOP I HONDA та идеята е следната да се направи като на4ална страница GIF-file с най доброто от фен клуба или ALL CAR'S за момента имам един готов вариант но тои е доста грубовати4ак ако ниакои има итерес 6те прата не 4е ми е ребота (би ми било приятно) са pls не ме изияждаите жив това е само идея та ако ви допада идеята пи6ете и пра6таите снимки с по добра резолюция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venom_ALIEN 0 #2 Отговорено 4 Март, 2007 а може да се направи не6то от сорта на TOP 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 4 Март, 2007 Прати ми на мен да видя какво с какво мога да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #4 Отговорено 4 Март, 2007 за начална страница не ми се вижда добра идеята, но може да се направи един плакат с най яките хонди от форума. аз имам един подобен на с моделите на форд мустанг, и винаги съм искал нещо с нашенски хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове