maks1962 2 #1 Публикувано 7 Май, 2015 Здравейте отново! Регистриран съм от 2013 заради "Сивик"-а на дъщеря ми и май оттогава не съм влизал. Което е добре, защото означава, че не е имало проблеми. Преди час купих "Акорд" 6, 2000г,1.6 на 160000км. Нямам никакви впечатления или въпроси, защото я карах 500 метра и само я огледах бегло и набързо. Утре ще оправя документите и ще я поразгледам. Сигурен съм, че ще изникнат въпроси и че мога да разчитам на вас. Ще ми трябва и малко време да се ориентирам във форума. Ако темата не е на правилното място, моля шефът да я премести. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 7 Май, 2015 Честита да ти е и със здраве да ги карате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 8 Май, 2015 Честито колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maks1962 2 #4 Отговорено 8 Май, 2015 Благодаря, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове