Pancho 0 #1 Публикувано 2 Март, 2007 досега почти нямам загуба от стандартни вървящи коли ,като Fiat Bravo 2.0 150k.s.,Toyota Celica 2.0 150k.s.,BMW 1.8is. Ходих на правата на ОМВ и там ме биха лошо SAXO VTS i PEUGEOT 205 Gti Незнам какво имат правено по колите ,но ЦРХ-а ми си е чист оригинал с оригиналния филтър даже.След гадната вечер направих диагностика и се оказа че запалването е на страшно закъснение.Направих центровка на запалването и старта значително се пооправи.Ще пиша как е с новата центровка на БОЯНА. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 2 Март, 2007 Само така пичага,пляскай ги по памперсите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 4 Март, 2007 споко колега, аз съм им отмъстил заради теб и двете коли вървят много, не се притеснявай че са те били.Интересното е че по Саксото май нищо не е правено.Тази вечер мисля да се разходя го бояна към 21-22:00 та да видим дали още съм по-бърз от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #4 Отговорено 5 Март, 2007 споко колега, аз съм им отмъстил заради теб и двете коли вървят много, не се притеснявай че са те били.Интересното е че по Саксото май нищо не е правено.Тази вечер мисля да се разходя го бояна към 21-22:00 та да видим дали още съм по-бърз от тях животно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове