Jump to content
Plamen.Dilkinski

съвет за смяна на секретни гайки

Recommended Posts

Привет колеги, При смяна на зимни с летни гуми (заедно с джантите), установихме че секретните гайки са доста зле, като на  задната лява джанта е дала фира.. просто няма резба. Не ми се коментират гумаджии и кой как е стягал, ясна е работата. Въпроса е, че сега ще трябва някак да развия и разкарам прецаканата секретна гайка, защото ако се наложи аварийно сваляне на гума, според мен ще е адска мъка. Така или иначе съм тръгнал да сменям една, та заедно с нея искам да сменя и останалите. Някой сменял ли е въпросните секретни гайки? Ако да, къде могат да се намерят читави компект 4 гайки + секретния болт за тях в София?Какво мислите за вариант, в който се махат всички секретни и се поставят съответно обикновени такива? Благодаря предварително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно развиването на прецаканата гайка пиши на колегата atoma, ако не се лъжа преди време имаше подобен проблем. Относно комплект гайки от София, погледни тук - http://www.tuning.bg/forums/index.php?/topic/90938-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D0%BA/ - аз лично съм доволен от цена/качество...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...