Jump to content
КАТ-АКТОВЕ

Абсолютно безплатна правна помощ за съставени актове и наказателни постановления от КАТ

Recommended Posts

Предлагам абсолютно безплатна правна помощ за съставени актове и издадени въз основа на тях наказателни постановления за извършени нарушения по ЗДВП. Въпреки, че живеем в Република Бутафория, това не е измама.

Защо бихте се обърнали към мен? На първо място, ако уважаемият г-н полицай Ви състави АУАН /Акт за установяване на административно нарушение/, след това КАТ Ви издаде наказат. постановление и отидете при адвокат, същият има право на минимално адвокатско възнаграждение, в размер на миниум 50 лв. за изготвяне на жалба и минимум 300 лв. за процесуално представителство пред Районен съд /съгласно НАРЕДБА №1 от 9 юли 2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения/.

На второ място, не знаете, от кого ще потърсите помощ. Т.е. правото е безкраен океан и самият факт, де едно лице е адвокат, не означава, че разбира от всичко. При такива казуси Ви е необходим юрист, специализиращ именно в тази област!

Ако имате подобен проблем, можете да зададете Вашите въпроси на лично съобщение или на посочения е-мейл в профила.

Редактирано от КАТ-АКТОВЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да не поискам да поясниш в темата, каква точно ти е изгодата на теб? Всички работим за пари и аз бих предположил, че взимаш процент от "спасените" от глоби пари, в случаите, че обжалването доведе до падане на глобата. В което няма нищо лошо. Но ако е така бих те помолил да обявиш пълните си условия, преди да искаш хората да те търсят на лично за помощ :)

Освен това туку що ти изтрих три поста в теми, в които рекламираш услугите си като подканваш хората да ти пишат на мейл, лични съобщения или скайп, без да казваш нищо по темата. Това се нарича СПАМ и с него печелиш първите си наказателни точки. Ако възнамеряваш да пишеш във форума (в теми или на лично), постарай се да е по темата - отговаряйки на въпроса на автора й. А не като предлагаш услугите си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото жалене на постановление е безплатно. Ако има второ, тогава ще се дискутира заплащане.

Или иначе казано аз съм тук само и единствено с мисълта да ви помогна по някакъв начин да ви отпадне някой акт.

Ще помоля също така който има въпроси да ги задава на ЛС, като моля те да са сериозни. Работя като адвокат и нямам много свободно време за раздумка. Като цяло контакта с мен предпочитам да е на ЛС или на посочения по-долу e-mail адрес. 

Благодаря предварително.

Ако Ви бъде съставен акт, изчакайте да бъде издадено наказателното постановление и да Ви бъде връчено, след което ми пишете на лично или на e-mail: kat.free.akt@abv.bg. Подлежат на обжалване всички наказателни постановления, независимо от вида на нарушението, включително преминаване на червен светофар, неправилно паркиране, превишена скорост засечена с радар и камера и т.н.

Не забравайте - имате 7дневен срок от връчване на постановлението, за жалене!!!

ADMIN EDIT: Моля колеги които са ползвали услугите на КАТ-АКТОВЕ да споделят в тази тема дали са доволни от тях.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...