Matheo 3 #41 Отговорено 5 Юни, 2007 (Редактирано) Голяма лудница беше. Концерта ми напомни, че остарявам или Мейдън са го подкарали на печалбарство само - макар че едва ли имат подобна нужда. Любима група са ми, но по бездушно отношение към публика не съм виждал. Имах чувството че гледам клиповете им, и ако не бяха някакви кофти изглеждащи миришещи и пушещи румънци пред мен които се опитваха да качат мацките си на главите ни щях да си мисля, че ги гледам на DVD to в нас. Отвратително ниска сцена която ме принуждаваше половината време да съм във въздуха понеже скачах на място за да видя нещо. Но... стига критика, макар че ако почна немога се спря. Мейдън са невероятни, страхотна музика, абсолютен перфекционизъм на места даже в повече. Редактирано 5 Юни, 2007 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio 3 #42 Отговорено 5 Юни, 2007 От мястото където бях не се виждаше абсолютно нищо, добре че бяха 2-те видео стени Иначе концертът си беше на ниво , особено Bruce ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eddy #43 Отговорено 5 Юни, 2007 Някой със снимки от концерта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio 3 #44 Отговорено 5 Юни, 2007 тук открих няколко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=14...w=1&photo=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #45 Отговорено 6 Юни, 2007 Гласът ми започва да се завръща Чувствам се почти възстановен THE EVIL THAT MEN DOOOOO LIVES OONN AND OOOOOONNNNNNNN! П.С> В края на месеца 3 дена в Каварна? Аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #46 Отговорено 6 Юни, 2007 За звука зависи къде си бил . При мен беше чуден . Само на тая мацката дето подгрява беше ужасен .И аз ги слушах в ученическите години , но се накефих пълноценно ! Ония времена не се забравят толкова лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Matheo #47 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) Ако говорите за Каварна в края на месеца, аз също съм там - една друга моя любима група свирят, и няма как да ги пропусна - MANOWAR Редактирано 6 Юни, 2007 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dio #48 Отговорено 6 Юни, 2007 аз пък пропускам МанoWar, но съм на първа линия на Heaven and Hell и Motorhead! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #49 Отговорено 7 Юни, 2007 Както казах, аз ще съм и на трите концерта в Каварна май ще се заформи втора национална Относно звука ... на доста концерти съм походил, ама сякаш наистина Металика едно време много вдигнаха летвата Да видим Manowar като толкова се канят какво ще направят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #50 Отговорено 8 Юни, 2007 (Редактирано) снимка ли искахте? Е, на Лорън Харис е ама пак се брои за концерта http://www.segabg.com/online/IMG/2666/0023-large.jpg Редактирано 8 Юни, 2007 от Ognyan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #51 Отговорено 10 Юни, 2007 Iron Maiden Live @ Donington В момента на жито стрийминг от Донингън Парк! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #53 Отговорено 12 Юни, 2007 Хеви метъл копеле-ее! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове