To0ner 0 #1 Публикувано 14 Април, 2015 Здравейте колеги. Колата ми е Сивик 5-та ген. д15б2 мотор. От както я имам (1год) само паля на бензин и си карам на газ. Реших да карам на бензин 1 ден и забелязах ,че в ниските обороти колата придърпва и не иска да ускорява добре, като мине 3-4к започва да си върви. Другото , което ме притесняваше беше ,че като карам на бензин , след 5-10 минути каране светва Engine Checka и свети постоянно. Правих диагностика , оказа се ,че е дюзи. Смених дюзите , качих се да карам и същата работа....... Явно не е от тях или не знам. Моля ако имате някакви идеи и можете да ми помогнете да се отзовете , ще съм благодарен Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 14 Април, 2015 Kak направи диагностика?Инак минаваш на пълна игла и си свиркаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #3 Отговорено 14 Април, 2015 Няма логика да е излезнала само грешката за дюзите, да си ги сменил и пак да свети чек-а.. Направи пак диагностика ако не излезне нищо откачи клемата " - " на акумулатора за 10 мин да изчисти грешката само и ще спре да свети чека.. Поне при мен на старата кола действаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове