veno 0 #1 Публикувано 1 Март, 2007 Здравейте интересува ме какъв размер влиза отпред на вратите на англичанка без модификации ? Че искам да сменя колоните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 1 Март, 2007 измери старите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #3 Отговорено 1 Март, 2007 16.5 см. 6.5"ей тези ставатсрещал съм и такива дето на дълбочина не стават, ако искаш да си ползваш оригиналната пластмаса в която лягат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redzik 0 #4 Отговорено 2 Март, 2007 Аз наскоро си смених старите колонки отпред на хондата(англичанка) и като извадих старите те бяха някакъв много странен размер примерно 14,7 нещо такова и дупката за колоните също е много странна форма , за това от пдч изрязахме 16.5 кръгче и така ги направихме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veno 0 #5 Отговорено 2 Март, 2007 абе да не отварям нова тема, да ви питам, как си навирате плеърите в барчето, аз имам Alpine, и без да разглобя барчето не виждам как ще влезе целия, отзад опират кабелите, така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 2 Март, 2007 така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад. Не е единствения, но е правилния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GIGGS #7 Отговорено 2 Март, 2007 абе да не отварям нова тема, да ви питам, как си навирате плеърите в барчето, аз имам Alpine, и без да разглобя барчето не виждам как ще влезе целия, отзад опират кабелите, така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад.Става, обаче ще си скъсаш нервите. За по-малко време прекарах кабелите през купето до багажника, монтирах гюрултията, вързах всичко и ... пих 2 бири. Плейъра ми костваше сякаш безкрайно пцуванье с главата надолу в стойка "гинеколог стажант - ремонтира бутала през ауспуха", а ръцете ми приличаха сякаш съм играл на шамари с мечка гризли. Ама свири ... Раздели буксите, като изтеглиш основния сноп вдясно. Може да се бръкне откъм шофьорското място, но движенията са ограничени. С повечко търпение и внимание ще стане. П.П. Ако пушиш си вземи 2 кутии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове