Jump to content
veno

Какви тонколони за англичанка ?

Recommended Posts

Здравейте интересува ме какъв размер влиза отпред на вратите на англичанка без модификации ? Че искам да сменя колоните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

измери старите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

16.5 см. 6.5"ей тези ставатсрещал съм и такива дето на дълбочина не стават, ако искаш да си ползваш оригиналната пластмаса в която лягат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наскоро си смених старите колонки отпред на хондата(англичанка) и като извадих старите те бяха някакъв много странен размер примерно 14,7 нещо такова и дупката за колоните също е много странна форма , за това от пдч изрязахме 16.5 кръгче и така ги направихме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе да не отварям нова тема, да ви питам, как си навирате плеърите в барчето, аз имам Alpine, и без да разглобя барчето не виждам как ще влезе целия, отзад опират кабелите, така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад.

:ph34r: Не е единствения, но е правилния :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

абе да не отварям нова тема, да ви питам, как си навирате плеърите в барчето, аз имам Alpine, и без да разглобя барчето не виждам как ще влезе целия, отзад опират кабелите, така че единствения вариант е да разглобя барчето и да прекарам някакси кабелите за да не опират отзад.

Става, обаче ще си скъсаш нервите. За по-малко време прекарах кабелите през купето до багажника, монтирах гюрултията, вързах всичко и ... пих 2 бири. Плейъра ми костваше сякаш безкрайно пцуванье с главата надолу в стойка "гинеколог стажант - ремонтира бутала през ауспуха", а ръцете ми приличаха сякаш съм играл на шамари с мечка гризли. Ама свири ... Раздели буксите, като изтеглиш основния сноп вдясно. Може да се бръкне откъм шофьорското място, но движенията са ограничени. С повечко търпение и внимание ще стане. П.П. Ако пушиш си вземи 2 кутии :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...