ZaRRicK 330 #1 Публикувано 2 Април, 2015 Здравейте, Интересува ме пасва ли генерацията от 2.0 Сивик дизел (1998-2001) на Сивик (японски) хеч (3 врати) (1996-2001). Става въпрос за директна замяна от колектора или от катализатора назад, средно и крайно гърне. Дали извивките отдолу са същите? Дължината на тръбите? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
инж. Матев 7 #2 Отговорено 2 Април, 2015 Извивките са същите, но дължината и диаметъра са различни.Без рязане, заваряване и мека връзка няма да се разминеш. Външния диаметър е 63мм, а вътрешния 59мм.Аз съм с такава генерация на 5-та хеч с В18.Колектор-мека връзка-резонатор-тръба от дизел-крайно гърне. ;-) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #3 Отговорено 2 Април, 2015 Може и да се размине с меката връзка , аз се разминах с нея - накрая на дизеловата генерация заварихме една леща която се захваща за изпусквателния колектор както си е стоково , просто трябва да намериш леща с малко търба на нея с ''Ф'' близо до размера на дизеловата . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове