Jump to content
hristoh

Въпроси за фабрична навигация на CR-V 2004

Recommended Posts

Колеги, знам че "проблемната" откъм намиране на карта навигация за ЦРВ- та модели преди 2007 е обсъждана във форума /макар и не скоро/, но си позволявам да отворя нова тема с няколко въпроса:

 

1. Някой все пак намерил ли е вариант за качване на карта на Бг и ползване на фабричната навигация /някакво хакване на софтуера й или нещо такова/?

 

2. Тъй като нямам контакт с продавача /нов внос ми е колата/ някой може ли да ме ориентира къде по принцип в салона се извежда кабелния сноп за CD чейнджър, защото имам вкарана букса отзад в навигацията, но не виждам къде отива. В тази връзка някой слагал ли е нещо такова http://www.ebay.com/itm/Yatour-Car-Digital-CD-Music-Changer-USB-SD-MP3-for-HONDA-CIVIC-CR-V-ACCORD-City-/281261128937?fits=Make%3AHonda|Model%3ACR-V&hash=item417c783ce9&vxp=mtr#vi-ilComp и доволен ли е, че го обмислям? Естествено тук в София същото го няма под 170 лв., а на едно уж непретенциозно сервизче даже ми обявиха 250 лв със слагане !!! Ако можете дайте акъл за друг вариант с USB порт...

 

3. Ако реша да разкарам тая навигация /че май клоня към този вариант/ предложете откъде да намеря "шейната" с джоб отдолу за обикновен касетофон в нишата, че така като че ли ще е най добре - за към 150 лв ще взема приличeн CD плейър и няма да се занимавам с ръчкане по таблото и др.

Редактирано от hristoh

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...