626 410 #1 Публикувано 24 Март, 2015 Бандаа, помагайте. На Сивика монтирах 2 карба и от тогава постояно и раздавам газ, обаче в последно време усещам някакво местене на мотора. Когато карам по продължително започва мотора сякаш да се мести при смяна на 1,2,3 предавка, в по-големите предавки го няма. Усещам това най-вече в педала на съединителя, - карам си на втора, слагам трета и сякаш се мести мотора или когато съм спрял на светофар, слагам 1-ва и лоп нещо става отпред се намества, размества, ужасна работа . Закарах колата на майстор, днес си е взех и човека ми каза, че тампоните са отслабнали на неговият Сивик било същото.Сега се обръщам към вас, явно двигателя се мести, кои тампони се скапват най-лесно да ги сменя, да пробвам, видимо са старички но нито скъсани нито накъсани. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #2 Отговорено 26 Март, 2015 Щом са само поомекнали, значи действай с това виждал съм го става си бетон! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове