Maestro 0 #1 Публикувано 18 Март, 2015 Здравейте колеги,от скоро съм собственик на Хонда акорд-комби и не съм много наясно все още с нея.Мисля че е тази генерцияHonda Accord 7 Tourer (CM) 2.2 i-CTDi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 18 Март, 2015 Има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maestro 0 #3 Отговорено 19 Март, 2015 Има ама май не показва разхода на гориво...сменят се само два три режима TRIPE A and TRIPE B .В единия случай показва външна температура+малкия километраж,а в другия големия.Ясно е че няма моментен разход но поне някакъв среден за определени километри.На километража има само едно копче(по-скоро ръчка) и се върти и натиска ,от нея се регулира яркостта на таблото и.т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kismet1974 0 #4 Отговорено 19 Март, 2015 дреме ти карай си колата с здраве разхода се засича знаеш резервоара до горе караш и след 100км пак догоре другото са измишльотини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maestro 0 #5 Отговорено 20 Март, 2015 дреме ти карай си колата с здраве разхода се засича знаеш резервоара до горе караш и след 100км пак догоре другото са измишльотини Така е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове