tihomirone 3 #1 Публикувано 18 Март, 2015 Здравейте. Имам пукнато челно стъкло на Honda Accord 2003 бензин 2 литра седан. Проблемът е, че трябва да го сменя доста бързо и се питах на 3 места за "европейско" със сензор за дъжд. 1. В Cobra леко ме подведоха миналата седмица като ми казаха, че е налично и струва 299 лева. Днес офертата става "поръчваш, чакаш една седмица и ще струва 350". 2. В Mustang ме офертираха за уж същото за 180 лева. 3. В един сервиз в Благоевград, в който съм сменял вече същото стъкло след градушката и бях много доволен ми дадоха оферта от 260. Би трябвало да работят и в събота и мога да отида тази, но това поради други причини не е много добър вариант. Цените са с монтажа, без пренасянето на лепенките, които ще са още някакви левчета. Въпросът е наистина ли в Mustang е 180 лева за по-хубавото европейско със сензор. Това е цена като за китайско. От друга страна в Cobra твърдяха, че китайските били без сензори. Mustang ми е доста удобно като местоположение около Красно Село, но мисля, че се опитват да ме метнат. Какво мислите ? P.S. Понеже за съжаление това е трета смяна на челното стъкло (за щастие и в трите колата беше паркирана и аз не бях в нея), първият път ме излъгаха точно така с китайско (платих го като "европейско"), сензорът му не работеше и стъклото беше по-кофти от второто, което ми монтираха в Благоевград. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 18 Март, 2015 Няма ли оригинални Made in Japan челни стъкла? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове