Jump to content
tihomirone

Челно стъкло за Honda Accord 2003

Recommended Posts

Здравейте. Имам пукнато челно стъкло на Honda Accord 2003 бензин 2 литра седан. Проблемът е, че трябва да го сменя доста бързо и се питах на 3 места за "европейско" със сензор за дъжд.

1. В Cobra леко ме подведоха миналата седмица като ми казаха, че е налично и струва 299 лева. Днес офертата става "поръчваш, чакаш една седмица и ще струва 350".

2. В Mustang ме офертираха за уж същото за 180 лева.

3. В един сервиз в Благоевград, в който съм сменял вече същото стъкло след градушката и бях много доволен ми дадоха оферта от 260. Би трябвало да работят и в събота и мога да отида тази, но това поради други причини не е много добър вариант.

 

Цените са с монтажа, без пренасянето на лепенките, които ще са още някакви левчета. Въпросът е наистина ли в Mustang е 180 лева за по-хубавото европейско със сензор. Това е цена като за китайско. От друга страна в Cobra твърдяха, че китайските били без сензори. Mustang ми е доста удобно като местоположение около Красно Село, но мисля, че се опитват да ме метнат. Какво мислите ?

 

P.S. Понеже за съжаление това е трета смяна на челното стъкло (за щастие и в трите колата беше паркирана и аз не бях в нея), първият път ме излъгаха точно така с китайско (платих го като "европейско"), сензорът му не работеше и стъклото беше по-кофти от второто, което ми монтираха в Благоевград.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли оригинални Made in Japan челни стъкла?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...