venis77 10 #1 Публикувано 15 Март, 2015 Здравеите на всички,от днес съм горд собственик на CIVIC 1.7 disel 2004 година,с две врати,много ми допадна като визия и вървеш,преди това смених 2,3 МАЗДИ и реших да се кача на HONDA.От тук нататък има малко страх за мотора,много ме плашат с дизеловите мотори,аз досега съм имал само бензинови.Моля ако може да ме светнете за този мотор,дали е надежден и какви може да са проблемите с този мотор евентуално.... и още нещо,предстои ми обслужване ако може да ме светнете какво трябва да се смени първо по нея и какво се сменя-ремък.ролки ...колко са и т.н....благодаря,скоро ще кача снимки на хубавицата.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 653 #2 Отговорено 15 Март, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #3 Отговорено 15 Март, 2015 това го прочетох още преди да се регистрирам...исках малко повече относно слабите места по колата и дали се сменят ролки ,колко са,или само агренажа ,сменят ли се други ремъци,водна помпа и т.н... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 653 #4 Отговорено 15 Март, 2015 Щом си чел,ще напиша какво съм прочел и аз за 7 ген. Имало някакъв проблем с турбината и рейката за модела преди фейслифта,сменя се всичко което се върти от ангр.ремък-водна помпа и разни обтяжни ролки,не знам колко са.Другите,пистовите ремъци само,ако свирят и не си вършат работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #5 Отговорено 15 Март, 2015 сърдечно благодаря....моята е феислифтова....2004 ноември... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове