Yordan92 0 #1 Публикувано 11 Март, 2015 здравейте момчета имам сивик 6 генерация хечбек като къпавах колата неможаха да намерят дистанционото с другия ключ за колата и ми свалиха 100 лв както и да е зех я без тях викм да си сложа нова аларма с всичкото my взехме я но гледаме колата нали имала е оригинална аларма + имболизер и майстора ми каза да не слагам новата аларма за да не се активира имболаизера и да немога да запаля колата и нямало как да се засече тази старата аларма без дистанционното и да търся схема на оригиналната аларма да видим кое е имобилаизера и да го изключим моля ви помагаите (online kirilizator sori) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1492 #2 Отговорено 11 Март, 2015 Няма такова нещо. Първо при този модел и понятие "аларма" няма. И второ, въпреки че моята кола също е имала централно заключване с дистанционно, с което не разполагам, допълнителната аларма, която сложих си работи на шест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове