Jump to content
himalaya

Камерите във Варна

Recommended Posts

Колеги имам въпрос относно камерите на Елпром Варна  (до Технополис и Талърс).

Та какво ми се случи днес в 1 и 30 през нощта.Карам си аз от топливо към светофара беше на червено и спирам.Бях малко по-напред от брояча затова реших да се върна малко назад,за да имам видимост към него.Бяха останали 10 секунди по мои наблюдения и се приготвих да завивам наляво посока магистралата.Имаше две насрещни коли,които тръгнаха да завиват посока Мол Варна и точно в този момент тръгнах да правя ляв завой и си продължих по пътя за магистралата,но чак след тази маневра започнах да си мисля,аз ли не видях оставащите 10 секунди или светофара нещо зацикли,тъй като имаше таксиджия зад мен на светофара,но не беше тръгнал след мен,а може би след 5-10 секунди.Та въпроса ми е да очаквам ли честитка от КАТ дали ще са ме снимали,не съм карал с повече от 30км нормален бавен завой?Случвало ли ви се е подобна ситуация?

Редактирано от himalaya

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези камери по идея не са ли за контрол на трафика и т.н. ? Според мен няма от какво да се притесняваш, даже по това което разказваш не е сигурно, че си минал на червено, в 1:30 през нощта таксиджията сигурно е спял.  

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бой се ,тези камери са пунта мара

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пунта мара са друг път  :cool: Има някъде из нета записи на катастрофи, които са от тези камери, които висят над главите ни на кръстовищата. Но мисля, че тях не ги ползват за голби, незнам.

Но на това къстовище специално има една камера, която прилича на бял буркан и е на стълб посредата на двете платна, откъм магистралата.  От тоз модел камери идват честитки. Като я получиш, отиваш в КАТ, пускат ти клипче, от което ти става ясно, че камерата има много добра резолюция и зум, и че някой я управлява да снима  накъдето си иска, из цялото кръстовище. :cool:  На клипчето си видях номера на колата на цял екран, видях и че съм брадясъл и че си бъркам в носа, да не говорим за несложения колан  ;)

Питаха ме - това ти ли си? Аз казах - да. Човека се ухили и каза - а браво, ти си лесен  :lol: 

Процедурата струва 50кинта.

 

Предполагам, че може всеки ден да правиш нарушения там, но просто да имаш късмета да не снимат теб в момента. Или пък един път да забравиш да си сложиш колана примерно и да олекнеш с някой лев ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С такава бяла камера като купол без колан пред варна мол ме бяха снимали. Бях спрял на червено. Ясно се виждаше, че дъвча дъвка и нямам колан. Това става преди 2 години. На видеото полицаят беше снимал и други коли.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От вътрешна информация, всичко е въпрос на шанс!

Кога даден полицай ще седне на компютъра, ще си пусне някоя от всички камери из града. ще види някое нарушение и ще го сигнализира, и този нарушител да сте Вие.

На мой познат съвсем скоро му пратиха честитка, че пътника до него е без колан, да отиде да каже кой е да го глобят, шофьора е бил с колан.

Баща ми е бакшиш, от тях пък колко има изгорели най вече за говорене по телефона, сигурно ремонта на Владислав сега с тях пари ще го правят :)))

 

Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След колко време се получават тези "честитки" , че тъй като гледам ако всичко това е истина......

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...