Jump to content
J's Racing BB8

Електрически проблеми.

Recommended Posts

Здравейте!

Всичко започна така:Слагах си диодна лента в плафона но дадох на късо и плафона спря да свети,след няколко дена разбрах,че не работи и дясното стъкло-вдига се но не се сваля и също така дясната врата не се заключва с централното нито с алармата.Горе долу от тогава алармата взе да не работи както трябва и дясната врата да не се заключва.Не знам кои бушон за какво е и понеже проблемите са няколко ги проверих всички и всички са здрави !!!

Тия проблеми се появиха горе долу по едно и също време(след като дадох на късо плафона)Направих няколко теста:Плафона-не стига ток до него !

Копчетата за стъклото-пробвах с други работещи,смених ги и на лявата и дясната врата всякакви врътки-проблема е същия,на горе отива на долу не.Централното-закачих работеща машинка същата работа-дясната врата не реагира.

Алармата ту заключва ту не(на шофьорската врата)и се включва сама да свири но това най-вероятно е защото акумулатора ми е слаб.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че си проверил ВСИЧКИ бушони? И в купето, и в двигателния отсек?

Ако да, може би алармаджията, който ти е монтирал алармата е въвел някакво побългаряване, и трябва той да ти отстрани проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В купето ги проверих всички !В двигателния отсек не съм проверявал защото мисля,че там не би трябвало да са тези бушони които търся но ще ги видя и тях.

Колата я взех с алармата не знам къде е слагана.Друго което се сетих е,че като ми падна един път акумулатора алармата естествено започна да свири и изкарах буксата от това дето свири :D обаче се оказа,че колата така не пали.Ако имате идеи за проба имам копчета,плафон,машинка за централно,машинките за заключване с всичките механизми и т.н.Само машинките за стъклата нямам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам, най-добре е да идеш при квалифициран електротехник да ти оправи проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...