J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 1 Март, 2015 Здравейте! Всичко започна така:Слагах си диодна лента в плафона но дадох на късо и плафона спря да свети,след няколко дена разбрах,че не работи и дясното стъкло-вдига се но не се сваля и също така дясната врата не се заключва с централното нито с алармата.Горе долу от тогава алармата взе да не работи както трябва и дясната врата да не се заключва.Не знам кои бушон за какво е и понеже проблемите са няколко ги проверих всички и всички са здрави Тия проблеми се появиха горе долу по едно и също време(след като дадох на късо плафона)Направих няколко теста:Плафона-не стига ток до него ! Копчетата за стъклото-пробвах с други работещи,смених ги и на лявата и дясната врата всякакви врътки-проблема е същия,на горе отива на долу не.Централното-закачих работеща машинка същата работа-дясната врата не реагира. Алармата ту заключва ту не(на шофьорската врата)и се включва сама да свири но това най-вероятно е защото акумулатора ми е слаб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #2 Отговорено 1 Март, 2015 Сигурен ли си, че си проверил ВСИЧКИ бушони? И в купето, и в двигателния отсек? Ако да, може би алармаджията, който ти е монтирал алармата е въвел някакво побългаряване, и трябва той да ти отстрани проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 1 Март, 2015 В купето ги проверих всички !В двигателния отсек не съм проверявал защото мисля,че там не би трябвало да са тези бушони които търся но ще ги видя и тях. Колата я взех с алармата не знам къде е слагана.Друго което се сетих е,че като ми падна един път акумулатора алармата естествено започна да свири и изкарах буксата от това дето свири обаче се оказа,че колата така не пали.Ако имате идеи за проба имам копчета,плафон,машинка за централно,машинките за заключване с всичките механизми и т.н.Само машинките за стъклата нямам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #4 Отговорено 2 Март, 2015 Така като гледам, най-добре е да идеш при квалифициран електротехник да ти оправи проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове