borko_st89 7 #1 Публикувано 17 Февруари, 2015 Здравейте колеги. Някой знае ли читав майстор, който да разбира от карбуратори в Пловдив или околността? Проблемът е, че от известно време насам, когато карам на бензин прекъсва страшно много (колата е и с газ). Направо се тресе цялата кола и мирише много на суров бензин, явно сместа е богата, а на газ няма никакъв проблем върви си като пушка. Моля ви, ако някой знае добър майстор да препоръчва, защото където и да питам вече почти никой не се занимава с карбуратори и малко са хората, които разбират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #2 Отговорено 20 Февруари, 2015 Толкова ли са кът тези майстори на карбуратори....никой ли не може да препоръча някой добър??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 20 Февруари, 2015 fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #4 Отговорено 21 Февруари, 2015 Колега мерси за отговора! За Фена знам, тъй като той ми е слагал карбовете, но ми идва доста далечко, а и нямам толкова време да отделя, понеже работата не ми го позволява. Иначе за него пръв съм се сетил . Благодаря все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 22 Февруари, 2015 фена, май само той остана а и като си загубиш времето и някой лев два, три пъти накрая пак излиза същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове