hndcvc 2 #1 Публикувано 11 Февруари, 2015 Здравейте , колеги. Карам Сивик 5та D13B2 карбуратор на газ с изпарител Ловато. Понеже по-често пътувам към София с един Голф 3ка и оставям Хондата на майка ми въпроса ми е има ли някакъв вариант (някаква система) колата да пали автоматично на бензин и да обръща на газ или на обороти или още по добре на температура като при ГИ-тата. Питам защото във зимните студени месеци , когато аз си я карам си паля на бензин и обръщам на газ , но е неприятно , че трябва първо да се изпразни карбуратора от бензина и после веднага да пуснеш притока на газ. Често ми се случва на някое кръстовище да угасна. Да не говорим пък , че майка ми още по трудно би се справила с тази процедура и просто кажи речи цяла зима колата се пали само на газ понякога и при -10 градуса. Моля посъветвайте ме ако можете за някакво решение , защото не съм запознат дали има някакъв вариант , чрез който да се елиминира този момент с дебненето кога ще свърши бензина в карба и тогава да обърнеш на газ , без да се дави , омешва горива или , да гасне на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 11 Февруари, 2015 Ако пали на газ в студа караи така. Вариант няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hndcvc 2 #3 Отговорено 11 Февруари, 2015 Пали си. Значи така ще се кара. Благодаря за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 13 Февруари, 2015 Да пали на бензин и веднага дай на средно положение копчето,да поработи на място докато загрее или докато свърши бензина като изгасне обръщаш На газ палиш и тръгваш.Аз така правя докато я чакам да позагрее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове