h4rd2kill 2 #1 Публикувано 11 Февруари, 2015 Здравейте, Дойде време да сменям кормилните накрайници. Със сигурност знам, че външните са за смяна защото тропат и от известно време са със скъсани маншончета. Бихте ли ме посъветвали към коя марка да се ориентирам, като търсим златната среда цена-качесво Като разгледах сайтовете така към средна цена идват накрайниците на MOOG. Четох доста теми свързани с това и разбира се има противоречиви коментари и впечатления. Текущите ми накрайници са с капсоловани маншони и не могат да се сменят (майстора беше тръгнал да ги сменя ама уви). Та си мислех, може би, новите ще е добре да със скоби (на маншоните) и да могат да се побългаряват, ако се наложи Друг основен въпрос е дали трябва да сменям вътрешните накрайници или това трябва да се види от майстор ? Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #2 Отговорено 11 Февруари, 2015 Вземи си 555 и няма да имаш никви грижи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4rd2kill 2 #3 Отговорено 12 Февруари, 2015 Мерси за отговора. А имаш ли идея дали трябва да се сменят и вътрешните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове