Mr.Sandman 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2015 Здравейте момчета тъй като мисля да си купувам такава хонда искам някой да ми обясни малко за нея евтина ли е поддръжката, здрави ли са двигателите, разход на гориво и най честите проблеми с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #2 Отговорено 10 Февруари, 2015 ...има безброй теми за този модел! Все пак е най-масовия в момента, но постепенно се измества от следващата генерация. Евтини части, има ги навсякъде, икономична и върви прилично! От кола на 20 и кусур години всичко може да очакваш за излезе за ремонт! Най-често ръжда по задните вежди, заминали големи задни тампони и износени сегменти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.Sandman 0 #3 Отговорено 10 Февруари, 2015 Щото един приятел ме плашеше че много се чупели постоянно и части имало навсякъде но били много скъпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diedarling 7 #4 Отговорено 10 Февруари, 2015 Ако е попаднал на някой издухан "екземпляр",неподдържан и цеден от предишния собственик, нищо чудно да говори така. Дори и да не е така, все пак наистина нека не забравяме че говорим за кола на 20 години приблизително.Обслужва ли се редовно и с оригинални части, масла и т.н, на практика някои двигатели си остават вечни Затова е важно при покупката на кола втора употреба максимално да разпитаме собственика какво е правил по колата(не е задължително да му вярваме по принцип ) съответно след това да последва един обстоен преглед на купе, двигател, ходова част и така нататък от човек който знае къде и какво да гледа. Успех с търсенето и дано скоро да се похвалиш с нова придобивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.Sandman 0 #5 Отговорено 10 Февруари, 2015 Благодаря момчета живот и здраве към 1500лв ще пробвам да отделя и края на лятото ще се похваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове