Yordan92 0 #1 Публикувано 7 Февруари, 2015 здравейте момчета имам Honda Civic хечбек 1.4 90 коня ,но ел стъклата не ми работят някой път се свалят и дигат ,но когато пожелаят смазахме ги ,но пак същото ,но майстора ми каза ,че като ги свърже директно към акyмyлатора вървят без проблем , но така и не ги оправихме на какво може да се дължи проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 7 Февруари, 2015 Най-вероятно ти се губи масата някъде и трябва да се замери последователно по веригата къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoiko_22 12 #3 Отговорено 7 Февруари, 2015 Колегата (Civic ZC) е прав, замери дали идва ток до машинката. Най-вероятно имаш прекъснат кабел от отваряне и затваряне на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yordan92 0 #4 Отговорено 7 Февруари, 2015 казаха ми че може да е от релето и къде се намира защото гледахме и не разбрахме и мислим че е в самото копче на машинката и ако от него значи ще трябва нова машинка нали или има откъде да си поръчам само това реле мале голям зор с тези стъкла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #5 Отговорено 8 Февруари, 2015 здравеи на самите механизми няма релета тан са само двигателите ,или копчетата ти правят проблем или имаш прекъснат кабел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yordan92 0 #6 Отговорено 9 Февруари, 2015 момчета днес замервахме отново всичко идва ток до копчетата на машинките но не работят значи проблема остава от копчетата има ли някакаф начин с нещо да пробвам да ги почистя или да си поръчам само копчета от някъде ходех днес до 1 морга но ми предлагат цялата врата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове