Nikolay89 1 #1 Публикувано 5 Февруари, 2015 колеги искам да си боядисам бронята на сивика 5 ген и търся бояджия... бронята леко е сцепена в долния край и в един от големите сервизи във варна Авто-мотор Варна (Ситроен) ми обявиха цена 180 лв ... дайте коментар и мнения къде да отида ???? благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #2 Отговорено 5 Февруари, 2015 Преди време прибегнах до услугите на един сервиз в Аксаково, останах много доволен, но не знам сега какви цени ще имат. Намира се почти в началото след като влезнеш, точно преди стадиона, от лявата страна, на сградата пише модна къща ТЕОДОРА, сервизът е отдолу, или поне беше там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #3 Отговорено 5 Февруари, 2015 горе долу за предна броня колко ще ми излезе?? и нещо номер ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullkiller 51 #4 Отговорено 5 Февруари, 2015 Пич, какъв номер..палиш и отиваш на място! По телефона не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #5 Отговорено 5 Февруари, 2015 дайте предложения къде мога .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #6 Отговорено 5 Февруари, 2015 (Редактирано) дайте предложения къде мога .... Можеш навсякъде, включително и пред вас, ако имаш желание за шкурене, кърпене, китосване, шприцване и т.н., и т.н.... Това, в кръга на майтапа и в контекста на така зададения от теб въпрос. Качественото боядисване не е проста работа, и евтина също, нищо че бояджии и майстори под път и над път. Реши какво точно искаш, как го искаш и за колко време го искаш, събери инфо от познати и непознати, пообиколи по сервизите, събери оферти, поразпитай пак, пък накрая си направи сметка и давай. За пример - преди две години реших да си оправя джантите, пък си закупих за зимата и едни железни. Около месец събирах инфо за Варна и областа, изчетох де що има информация във форума, че и не само тук, спрях се на прахово боядисване, обиколих навсякъде, намерих си майстор, спазарихме се и не съжалявам за избора, въпреки скептицизма в началото. Така че риск си има, винаги. Съветът ми е да не избързваш и да не се хвърляш на най-примамливата оферта, а на най-качествената, да не вземе догодина да ти падне или отлюпи я лака, я боята, я кита да се напука и пак да даваш пари. Редактирано 5 Февруари, 2015 от vanax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #7 Отговорено 5 Февруари, 2015 да тва е ясно търся оферти обаче 180 лв за предна броня...мисля че е малко множко...искам да разбера от колеги колко им е излязло за такъв елемент...и който има мнения да коментира и даде препоръки ...от майстори от материали такива ти неща иначе благодаря за отговора ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #8 Отговорено 5 Февруари, 2015 Не мога да ти дам конкретна оферта, аз също си търся читав майстор с разумни цени да ми боядиса капака, че аман от камъчета...И ще ходя някой ден да питам в Аксаково, тъй като имам впечатления от работата им. Хвалят ми едно момче, живеел и работел в Борово, иначе бил щатен бояджия в РЕНО, ама нищо конкретно...Преди време един "майстор" от Габрово ми искаше за предна броня 250, после 200, и ми обясняваше как това бил най-сложния и скъп елемент за боядисване... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #9 Отговорено 5 Февруари, 2015 зависи от мн неща ама да ти искат 250 лв...аз работих в ситроен знам за какво стаеа въпрос не е най-сложния , зависи от модела разбира се при моята 5 ген бронята няма елементи да се разглобяват ...както и да е ще търся ако намеря нещо ще кача снимка и инфо как е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nappyboy 1 #10 Отговорено 6 Февруари, 2015 Дай една снимка да видим в какво състояние е бронята и защо искаш да я боядисаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #11 Отговорено 6 Февруари, 2015 бронята има леко сцепено в единия край, около 2-3 санта...и на едно място е натисната и е улющена боята...това е не е кой знае какво ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #12 Отговорено 19 Февруари, 2015 Ти нито показваш бронята , нито се мърдаш да отидеш на място в предложените от колегите места. Ами вземи сложи снимка на Хондата ти върху монитора с гръб към него и ние ще разгадаем. Зависи с какви материали искаш да се работи и с какви работят в сервиза. Какъв цвят е колата и колко е покривна боята...Ние да не сме врачаки да хвърлим един боб или една леща , че боба вече е отживелица и да ти кажем .... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #13 Отговорено 19 Февруари, 2015 аве ей фенче я се успокой малко да не мислиш че постоянно вися тук във форума като теб да събирам +та на коментарите...помолих за мнение просто колко излиза едно боядисване на броня с ремонт...но винаги ще има такива като теб да се заяждат ...затова тоя форум е станал такъв и доста хора не влизат щот има такива като теб винаги недоволни ...ай мерси за отговорите на другите колеги с каквото помогнаха вече я боядисах бронята няма проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове