SpeeDemoN5 39 #1 Публикувано 30 Януари, 2015 Колеги как да хвана липа за бронята за да не виси там където съм отбелязал на снимката.Гледам е често срещан проблем с тия гъвкави полиуретанови липове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 30 Януари, 2015 Еми някои го хващат с видии,аз ти препоръчвам да опиташ с нитове с широка периферия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpeeDemoN5 39 #3 Отговорено 30 Януари, 2015 Забравих да спомена че искам да е изчистено.Не трябва да си личи видията или нита,а точно там няма друг вариант освен да пробия липа и ще си личи.Пробвах с двойнозалепващо тиксо на 3М-фейл.Идеята ми е да залепя нещо от вътрешната страна на липа,това нещо да се опре в бронята и да вкарам една видия от бронята в него без да излезе през липа Трябва ми обаче нещо по просто и ефективно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 30 Януари, 2015 Естествено,целта е да се хване отвътре ,а не отвън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #5 Отговорено 30 Януари, 2015 Ще прочетеш отвътре пише какъв пластмас е(мисля че е PPE)и ще намериш същ такъв пластмас и от него изрежи си малки дълги парчета,след това вземи пистолет на горещ въздух и ще го залепиш от вътрешната страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan yosifov 8 #6 Отговорено 31 Януари, 2015 Моя предния лип го залепих с Sika Fleks/черен и малко двоинолепящо тиксо докато стегне Sika/ta .Не е мръднал!. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpeeDemoN5 39 #7 Отговорено 31 Януари, 2015 Супер,не бях чул за това нещо ама чета хубави отзиви.Може ли да се намери в България и какви пари е,гледам тука в ебей са по 10 панди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове