lookcho 98 #1 Публикувано 26 Февруари, 2007 много е яка ама не фаща силоотвръщането на сайтекР440 отдавна търся пач и все не излиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 27 Февруари, 2007 много е яка ама не фаща силоотвръщането на сайтекР440 отдавна търся пач и все не излиза Гледах странно добре че чичко Google та го попитах к'во е "....сайтекР440......" p.s. И аз искам такова пък нека не баца с ТОСА-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 27 Февруари, 2007 ми не е скъпо вземи си а и здраво излезе за парите си , вече 2-ра година го троша и още държи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 28 Февруари, 2007 Ако да е волан да е "Logiteck G25". Виж в Yuotube за какжо става дума. Тоя волан е абсолютна мания. Иначе играта я играем от есента (без волан за съжаление ) и е мн добра. С волан няма да има равна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER #5 Отговорено 28 Февруари, 2007 Mомчета Вие сериозно ли сте запалени по Електронните игри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #6 Отговорено 28 Февруари, 2007 абсолютно сериозно от ранно детство ... да ти кажа това е доста добро място за изливане на агресията - пробвай и можед а разбереш....иначе логитех са си логитех , не споря и момото е едно от най-добрите на пазара , но в средния клас сайтека е по качествен - цената им е една и съща , но въпреки че съм голям фен на логитех и песимист към всичко друго , си купих сайтек и не съжалявам ... по-здрав е ,по-яко дърпа и педалите му са по удобни , но си има проблем със съвместимостта ... човек сам си решава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #7 Отговорено 1 Март, 2007 абсолютно сериозно от ранно детство ... да ти кажа това е доста добро място за изливане на агресията - пробвай и можед а разбереш....Едва ли ще ми е интересно ама не съм пробвал . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #8 Отговорено 3 Март, 2007 На истина една много добра игра, щом тръгна и на мойта щайга...Само едно проблемче ...нали след като я кракна не би трябвало да ми иска диск? Да ,но не .. след като я инсталирах я кракнах и пак ми иска диск.. Нищо де не е болка за умиране, но ако някой е решил проблема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 3 Март, 2007 starforce 3 ... кофти работа е тая защите и още им се опъва на кракерите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 3 Март, 2007 (Редактирано) Ами ако имаш Deamon tools слагаш там .mdf файла и би трябвало да стане. Наща си работи така. Е верно че брат ми инсталира де, ама все пак Редактирано 3 Март, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #11 Отговорено 3 Март, 2007 и имиджа хубо че го монтираш с даемона ,ама нали все-пак го пазиш на диска ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #12 Отговорено 3 Март, 2007 Ако да е волан да е "Logiteck G25". Виж в Yuotube за какжо става дума. Тоя волан е абсолютна мания. Иначе играта я играем от есента (без волан за съжаление ) и е мн добра. С волан няма да има равна.Чудна играчка е тва "Logitec G25". Брата купи едно такова преди няколко месеца за към $300 и разправя че е мнооооого добро, ама го оставил в САЩ и нямам търпение след няколко седмици да поджиткам на него. Един Life For Speed ще ми се отрази добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове