Jump to content
lookcho

Toca Race Driver 3

Recommended Posts

много е яка ама не фаща силоотвръщането на сайтекР440 :huh: отдавна търся пач и все не излиза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много е яка ама не фаща силоотвръщането на сайтекР440 ;) отдавна търся пач и все не излиза

Гледах странно добре че чичко Google

та го попитах к'во е "....сайтекР440......"

Публикувано изображение

p.s. И аз искам такова пък нека не баца с ТОСА-та ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми не е скъпо вземи си :) а и здраво излезе за парите си , вече 2-ра година го троша и още държи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако да е волан да е "Logiteck G25". Виж в Yuotube за какжо става дума. Тоя волан е абсолютна мания. Иначе играта я играем от есента (без волан за съжаление :) ) и е мн добра. С волан няма да има равна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Mомчета Вие сериозно ли сте запалени по Електронните игри :):P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

абсолютно сериозно :) от ранно детство ... да ти кажа това е доста добро място за изливане на агресията - пробвай и можед а разбереш....иначе логитех са си логитех , не споря и момото е едно от най-добрите на пазара , но в средния клас сайтека е по качествен - цената им е една и съща , но въпреки че съм голям фен на логитех и песимист към всичко друго , си купих сайтек и не съжалявам ... по-здрав е ,по-яко дърпа и педалите му са по удобни , но си има проблем със съвместимостта ... човек сам си решава :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абсолютно сериозно :D от ранно детство ... да ти кажа това е доста добро място за изливане на агресията - пробвай и можед а разбереш....

Едва ли ще ми е интересно ;) ама не съм пробвал :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На истина една много добра игра, щом тръгна и на мойта щайга...Само едно проблемче ...нали след като я кракна не би трябвало да ми иска диск? Да ,но не .. след като я инсталирах я кракнах и пак ми иска диск.. Нищо де не е болка за умиране, но ако някой е решил проблема.. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

starforce 3 ... кофти работа е тая защите и още им се опъва на кракерите :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами ако имаш Deamon tools слагаш там .mdf файла и би трябвало да стане. Наща си работи така. Е верно че брат ми инсталира де, ама все пак :(

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и имиджа хубо че го монтираш с даемона ,ама нали все-пак го пазиш на диска ! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Ако да е волан да е "Logiteck G25". Виж в Yuotube за какжо става дума. Тоя волан е абсолютна мания. Иначе играта я играем от есента (без волан за съжаление :angry: ) и е мн добра. С волан няма да има равна.

Чудна играчка е тва "Logitec G25". Брата купи едно такова преди няколко месеца за към $300 и разправя че е мнооооого добро, ама го оставил в САЩ и нямам търпение след няколко седмици да поджиткам на него. Един Life For Speed ще ми се отрази добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...