Phillip 1 #1 Публикувано 30 Януари, 2015 Здравейте колеги, Искам да изразя недоволството от един Бояджия в гр.Русе.Преди една година ми направи капака на колата иии тези дни установих че боята се е сцепила и отдолу има ръжда.Ходих при него и както обикновено започна да вади от 10 кладенеца вода и да се оправдава по какъв ли не начин. Препоръчвам ви да не ходите при този майстор защото работи скъпо и няма да си свърши работата качествено, каза се Райко. Пазете се от такива хора. поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 30 Януари, 2015 Не , че съм от Русе , но май щеше да е добре да упоменеш къде се намира сервиза ( гаража , бояджийничката ) или каквото е там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #3 Отговорено 31 Януари, 2015 (Редактирано) А той гаранция за ръждата дал ли е? Редактирано 31 Януари, 2015 от doggy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 3 Февруари, 2015 Не знам кои луд ще даде гаранция за ръжда тва не се спира само се отлага . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове