LsD 2 #1 Публикувано 29 Януари, 2015 Здравейте колеги То е ясно от заглавието , та хайде да се сьберем ако има Гт6 рацери ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 30 Януари, 2015 PSN - Wingman__GT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #3 Отговорено 31 Януари, 2015 (Редактирано) като седна щете те добавя...почти всяка вечер правим стаи с още 1 колега и др аверчета от бг...всички са добре дошли Редактирано 31 Януари, 2015 от LsD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #4 Отговорено 8 Февруари, 2015 Имам и GT6, но мисля, че не може да се сравни със симулатори като GTR2 и Assetto Corsa. За GTR2 има много добри модове за SGT-500 и Civic cup , а и за Assetto Corsa започнаха да излизат колите от SGT-500 , Civic SiR Отделно GTR2 го имаше в Steam за 4-5 EUR. Ако се интересувате, мога да дам доста линкове към интересни модове свързани с любимата марка за тези две игри и да си спретнем мрежа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #5 Отговорено 21 Февруари, 2015 Не сьм мн запознам но ме заинтересува.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDMK 3 #6 Отговорено 24 Февруари, 2015 Много силна игра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #7 Отговорено 11 Март, 2015 Едно сравнение на симулатора GTR2 и реалноста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #8 Отговорено 14 Август, 2015 Дайте да си направим един клуб в GT6. Снощи видях че я има тази опция и може да си правим клубни събития и т.н. . Предполагам ще улесни много организацията за каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове