Heisenberg 1 #1 Публикувано 17 Януари, 2015 Здравейте, интересувам се дали някой е слагал колектор 4-2-1 от D16z6 на D15b2 mono. Става ли въобще и най-вече има ли ефект. Говорим за стоков 4-2-1 ? Усеща ли се разлика при Д15 между спортен и стоков? Защото разликата в цената е доста голяма ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #2 Отговорено 18 Януари, 2015 Изпускателните колектори съвпадат от всички едновалови D серии. Иначе доколкото съм запознат има някаква разлика (положителна разбира се ) с колектор от D16Z6, но нека някой който е изпробвал да каже дали си заслужава наистина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 415 #3 Отговорено 18 Януари, 2015 Аз сложих такъв на моя Дуал Карб, сигурно има положителна разлика, но аз не я усещам, явно е в някакви минимални проценти. Звука доста се промени, стана по-добър. Както казва един голям фен - "Фена", това е компромисен вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 19 Януари, 2015 Изпускателните колектори съвпадат от всички едновалови D серии. Иначе доколкото съм запознат има някаква разлика (положителна разбира се ) с колектор от D16Z6, но нека някой който е изпробвал да каже дали си заслужава наистина. И от двуваловите става с лека заигравка,например от D16A9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове