PetioHonda 108 #1 Публикувано 3 Януари, 2015 Здравейте! Попаднах на една обява, която отговаря на всичките ми критерии. В описанието пише, че е поддържана при, цитирам:" Ако има желаещи от Варна нека знаят че обслужването на колата и смяната на съединителя са правени при miyamoto + Дидо който работи до втори корпус на винса."Може ли по едно мнение, може ли да се има доверие, че колата е поддържана читаво и смените са правени като хората, защото пише, че има доста неща сменени включително и съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 3 Януари, 2015 Ти какво питаш дали са читави цитираните хора ли?Отговора е да 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 3 Януари, 2015 Дай да я видим коя е тази кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 108 #4 Отговорено 3 Януари, 2015 Да точно това питам, но явно единия човек е от форума, та ще считам че всичко е точно.Не искам да създавам някакви конфликти, съжалявам ако темата ми не е много на място, но просто съм нов в Хонда обществото и не знам нито майстори, нито имена. Даже не знаех, че са потребители на форума, съжалявам ако обиждам някого с въпросите си.Ето я колата http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11420272611764020&slink=8gb4uhписах си със собственика и за снимки се разбрахме, ще се чуем утре с него най-вероятно и така... просто при условие, че цитира някакви имена в обявата си, аз съм длъжен да проверя все пак кои са тези хора, че "майстори" най-различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 4 Януари, 2015 (Редактирано) Като гледам човека има и регистрация тук и твърдо е решил да се отърве от колата си. palefaced му е ника и не ми е ясно как за един ден е успял да постне толкова мнения? За потребителите с до 50 поста не беше ли само по две на ден??? Редактирано 4 Януари, 2015 от Zlatozator Къде е това с мненията за 1 ден? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове