li.Iliev 6 #1 Публикувано 2 Януари, 2015 Колата не бях я карал 2дни,температурите бяха около -10.Колата запали,но държеше около 1500 оборота,веднага светна лампа VSA и CHECK SISTEMS.При натискане на педала за газта оборотите не се променят. Какъв може да е проблемът? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 2 Януари, 2015 Aкумулaтор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
li.Iliev 6 #3 Отговорено 2 Януари, 2015 чисто нов е!Няма и 1 седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #4 Отговорено 2 Януари, 2015 Не могa дa съм полезен повче колегa,дaно имa някой който може дa ти е полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R20 14 #5 Отговорено 2 Януари, 2015 Паднал ти е акумулатора, нищо че е нов.Зареди го с зарядно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #6 Отговорено 3 Януари, 2015 VSA лампата може да светне заради разреден акумулатор, защото е чувствителна в това отношение. Но при теб свети също CHECK SYSTEM и оборотите не се менят при натискане на педала. Това ми говори единствено, че колата е влязла в авариен режим. Разчети грешките. Кажи бензин или дизел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
li.Iliev 6 #7 Отговорено 4 Януари, 2015 (Редактирано) Дизел е колега Редактирано 4 Януари, 2015 от li.Iliev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове