psiharcheto 2 #1 Публикувано 29 Декември, 2014 Здравеейте колеги тарся читав маистор за хр-то и по точно диагностик в близост до Хасково.Свети ми чека,грешката която дава е на стапковия мотор но в сервиза на хонда в Стара загора ми казаха ,че работи перфектно .А колата работи ,на нормални обороти а обортомера показва 100-200 оборота и колата малко е спаната ако някой се е збласквал с такав проблем .МОЛЯ ДА ПОМАГА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
change 1 #2 Отговорено 30 Декември, 2014 Здравей колега!Аз имах подобен проблем,оказа се първо ,че ми е заминала ламда сондата на колекторите и второ имах спукани колектори малко но оказва голямо влияние ,а накрая смъкнах и почистих дросела защото и там беше мазало .Поздрави и дано разрешиш проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #3 Отговорено 1 Януари, 2015 Аз карам вече 10000км със спукан колектор, но чека не ми е светвал, ....не че отхвърлям варианта на колегата Change. Другия вариант е, ако си откачал акумулатора....след това колата трябва да се "обучи" наново за празния ход. Оставяш я 10 минути като я запалиш, без да включваш никакви консуматори и без да подаваш газ - би трябвало оборотите на празен ход да се нормализират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Samy 1 #4 Отговорено 16 Януари, 2015 Здравеейте колеги тарся читав маистор за хр-то и по точно диагностик в близост до Хасково.Свети ми чека,грешката която дава е на стапковия мотор но в сервиза на хонда в Стара загора ми казаха ,че работи перфектно .А колата работи ,на нормални обороти а обортомера показва 100-200 оборота и колата малко е спаната ако някой се е збласквал с такав проблем .МОЛЯ ДА ПОМАГА Здравей, за ниските обороти определено е стъпковия мотор, при мен е чистен два пъти за четри години. Моята е автоматик и имах същия проблем при позиция P на лоста. Но не ми е светил чека, според мен за ниските обороти може да е и ламбда сонда тогав свети чека. Но най добре ще ти кажат като я закачът на компютър в добър сервиз, ако беше в София бих ти препоръчал един. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове