mortos 1 #1 Публикувано 13 Декември, 2014 Здравейте, искам да закупя малка градска кола, която да не е капризна и се спрях на Honda Civic. Идеята е, че не знам кое ще ми излезне по-евтино за подръжка и разход - дизелова или бензинова. Спрял съм се на кола с евтин данък до 100 коня. Бихте ли ми дали мнението си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #2 Отговорено 13 Декември, 2014 (Редактирано) Ех като почнете с този данък , ще се гърчим цял живот за да спестяваме 100лв на година , като се радели на 12 месеца идва грубо по 8 лв на месец е това ли е определящо каква кола ще караме !? Иначе колега поне кажи с какъв бюджет разполагаш ? Редактирано 13 Декември, 2014 от silvestar 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mortos 1 #3 Отговорено 13 Декември, 2014 Аз имам още една, която е с приличен данък, благодаря ти за спама ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #4 Отговорено 13 Декември, 2014 (Редактирано) Колега ! Нито си написал на кой модели си се спрял нито до колко пари ! Задаваш въпрос бензин или дизел при сивик и очакваш някой да почне да нищи из генерациите на сивика и да гадае за кои ли модели си мислиш ти . Бъди по конкретен , разбери някакви неща които мислиш че биха били смислени задавай по целенасочени въпроси , колкото повече се постараеш ти толкова повече ще е ''умна '' и темата и повече хора ще е включат . Иначе няма нужда да ми благодариш иронично ако нещо не ти хареса казвай си направо . Редактирано 13 Декември, 2014 от silvestar 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mortos 1 #5 Отговорено 13 Декември, 2014 ок, 7ма генерация 2001ва - 2005та година до 5000 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #6 Отговорено 13 Декември, 2014 извинявай колега ама разликата между 90 и 110 коня в Пловдив например е 200лв ако за теб не са пари ок 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #7 Отговорено 14 Декември, 2014 (Редактирано) Аз карам от скоро дизел 7ма и съм много доволен. Върви прилично софийско с 30лв минавам 170км.. и карам предимно в пикови часове. 1.4 бензин ще е по-евтина за поддръжка и по-малко капризна от към горива. Избрах дизел ,защото искам повече Nm. ***Ако взимаш дизел ,гледай в КАТ да ти впишат в големия талон EURO4 за да ти падне данъка на ~30лв ,иначе като мен ще ходиш за удостоверение от Бултрако което струва 36лв. Редактирано 14 Декември, 2014 от Aleksandyr 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове