bezupre4niq 10 #1 Публикувано 10 Декември, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги, от 3 години карам сивик 5та генерация хеч и съм много доволен. За този период съм сменял главно консумативи, но от известно време се появи проблем със задното окачване и по точно се посука задна лява гума с 1 см. да кажем .Свалях, гледах, мерих , но не успях да определя какво се е изкривило. По задното окачване съм сменял големите тампони(нормално за тия хонди) и като я взех си беше с малко по-голям камбер от нормалния, но не съм го пипал. Тая кривина я усетих чак на първия сняг октомври месец и не беше приятно . Не съм кривил джнта , не съм удрял големи дупки доколкото е възможно по родните пътища. Като свалях да гледам тая кривина, горния ляв носач се захвана за купето малко по трудно от десния- признак за нещо криво и на загряли гуми при остър ляв завой пищи. Та въпроса ми е от какво може да е ? от тампони или от носачи или да сменям всичко Слагам снимка за да покажа посоката на изкривяването- задната част на гуматае влязла на вътре и все едно лекичко е завила , пак казвам че е много малко и на пръв поглед не се забелязва, но на сняг беше ужас карам на право и тя си се носи http://maistora88.snimka.bg/motorcycles/motoekipirovka.799456.34507316.big Редактирано 10 Декември, 2014 от bezupre4niq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 10 Декември, 2014 Отиди да ти регулират задният мост мисля, че е 10лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezupre4niq 10 #3 Отговорено 10 Декември, 2014 Отиди да ти регулират задният мост мисля, че е 10лв Ами регулират горе доло за 20 25 лева мост, но задното независимо окачване на сивик не знам как ще го коригират в това направление на кривината без да искат "сериозен ремонт" да правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezupre4niq 10 #4 Отговорено 10 Декември, 2014 Пуснах темата, за да разбера дали някой е имал подобен проблем с такава кривина на задната гума да знам къде да търся. Иначе е ясно че по Коледа ще я разколачвам и ще гледам по подробно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 11 Декември, 2014 в гр. Русе взимат по 10лв за задният мост, регулира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezupre4niq 10 #6 Отговорено 11 Декември, 2014 Ами явно първо това ще опитам , все пак е най- евтиния възможен вариант. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове