undisputed 25 #1 Публикувано 9 Декември, 2014 (Редактирано) Привет колеги, става на въпрос за окачване KONI (жълти амортесьори) което се регулира на височина и твърдост, но ми казаха че трябва с някакви шини да се прави, обаче не съм много наясно и ако помогнете малко с мнения няма да е лошо . Колата е сивик 6ген Б16А2 Редактирано 9 Декември, 2014 от undisputed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #2 Отговорено 11 Декември, 2014 Хaйде бре колеги всички ли сме невежи в тая сфера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #3 Отговорено 11 Декември, 2014 ако нямаш врътка на пръта ,твърдостта се регулира като натиснеш стержена до долу и въртиш съответно на където искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #4 Отговорено 11 Декември, 2014 Твърдостта ясно ами височината как да регулирам, някакви шини ми казаха или зегерка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 11 Декември, 2014 зегерка има на стеблото ,като се загледаш се вижда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #6 Отговорено 11 Декември, 2014 на крика става ли да я вдигна и как става върти ли се самия амортесьор .... (много съм зле от към тия амортесьори ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #7 Отговорено 11 Декември, 2014 Г/д разбрах . Самата зегерка се качва нагоре и чашката която държи пружината ляга на нея, обаче така пред блока на крика дали ще стане или в сервиз трябва да ходя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове