ddimkata 1 #1 Публикувано 8 Декември, 2014 Здравейте,колеги! Имам Хонда Сивик 5ген хечбек и желанието ми е да я изкърпя и пребоядисам понеже е в окаяно състояние.... Намерил съм изгодно да я изпръскат с червена боя,но се нуждая от помощ от някой който е пребоядисвал своята хондичка да ми каже какви пари ще ми излезнат материялите...боя,лак,кит и тн. Благодаря .! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 8 Декември, 2014 Защо не попиташ човека който ще ти я пръска какви материали и колко ще ти трябват и после в магазина ще питаш за цените и ще направиш сметка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #3 Отговорено 9 Декември, 2014 Моята я бях пребоядисвал и ми стъпа между 800 и 1000 някъде... но това беше 2010г., а сега цените предполагам няма да са същите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddimkata 1 #4 Отговорено 9 Декември, 2014 Интересува ме цената на самите материали ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #5 Отговорено 9 Декември, 2014 Защо не попиташ човека който ще ти я пръска какви материали и колко ще ти трябват и после в магазина ще питаш за цените и ще направиш сметка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 9 Декември, 2014 (Редактирано) 400 BG lv. Редактирано 9 Декември, 2014 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 9 Декември, 2014 Много е относително всичко това с цените на материалите,защото както е 400 може да бъде и 800 може и 1800 да дойде цените са с сериозни разлики в зависимост от производителя.Но с горе долу среден клас материали някъде там ще да е за материали на Body ,MIPA ,Mobihel,Novol и тнк.Но много е важно майсторът ти с коя боя или лак най вече работи,защото всеки лак се пръска по различен начин и никой бояджия не може да пръска с всички бои. Препоръчвам ти по веждите най вече и по другите кърпени места след изкърпването да пръснете епоксиден грунд на Novol,Mipa,RM... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове