asas 12 #1 Публикувано 5 Декември, 2014 Привет колеги, С група мой познати, приятели, с някои доста на скоро запознали се, и с хора обичащи моторния спорт, решихме с настъпващите Коледни празници да отворим човещината си у нас, не само капаците на колите да отваряме, и да зарадваме няколко дечица в нужда. Изборът ни е бил на произволен случай и се спряхме на домът в кв.Подгумер на 20 километра по посока Чепинци. Разговаряли сме с директорката днес, каза че децата ще се зарадват много и няма нищо на против, защото има места в които отказват. Дечицата не са много около 30тина на възраст от 14,15 години. Може да дарявате каквото пожелаете - играчки, които не използвате, дрехи захвърлени по гардеробите и под леглата, също така сме открили сметка с "IBAN-a е BG76PIRB80734605150960 и банков код PIRBBGSF". Има онлайн банкиране, за парола можете да ме попитате на лично. Който ще дарява материални предмети може да ме потърси утре на Булгарплод от 15 часа. На 21ви сме решили да отидем до дома и да прекараме няколко часа с децата, ще ги повозим малко, ще им покажем малко музика - ще направим неща с тях, които ние сме прави като малки, а и още правим. Който желае да дойде с нас (говоря за 21ви, на лично ще му съобщя час и място от което ще се тръгне. Хора нека отворим сърцата си и направим живота малко по-щастлив (дори и с малките жестове). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 5 Декември, 2014 От личен опит знам, че дрехи и техника, за тази възраст се амортизира доста бързо. Не ми се сърдете, но ще ползвам откритата сметка. Моля, съобщете ми на лични времето за посещение в дома в Подгумер. Успех! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #3 Отговорено 8 Декември, 2014 Извинете за въпроса. За парола не знам, но през epay иска име на получател. Може ли да добавите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asas 12 #4 Отговорено 10 Декември, 2014 Извинявам се за забавянето на отговора си, нямах никакво време тези дни да седна пред компютъра. Ако ви искат име може да използвате Борислав Христов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asas 12 #5 Отговорено 11 Декември, 2014 Привет колеги, отново ви безпокоя аз. Искам да ви съобщя, че се справяме много добре, събрали сме доста торби с дрехи, играчки, храни от първа необходимост. Тази неделя ще бъдат напазарувани на едро баклавички, толумбички и локуми (внос от Турция), все пак трябва да ги подсладим малко. Предлагам последен срок за внасяна по сметката да ее на 18ти, за да може в петък или събота да донапазаруваме (сметката няма да бъде затворена след това, ще продължим с каузата през следващата година и ще сменяме домовете) - ще съберем торбички с лакомства, нескуик, горещ шоколад и прочее,. Ако вие имате някакви предложения, моля споделяйте. Последно събиране на дрехи и играчки ще бъде на 20ти на Булгарплод от 15:00. На 13ти също съм там, 15:00, който пожелае може да дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asas 12 #6 Отговорено 18 Януари, 2015 https://www.facebook.com/plamen.tanev.31/media_set?set=a.996859443674714.1073741833.100000520041503&type=1ето и малко снимки от посещението ни на домът. Имаше много проблеми около датите за посещение, които първоначално бяхме организирали, 1во беше в грипна не можеше да се посети, после казаха че са в домът в слатина, изтървахме неделята и се посети домът във вторник (последния работен ден), просъстваха малко хора, лично аз не можах да присъствам, но важноото е че всичко е занесено и мога да кажа, че хората от дома бяха много радостни, имаше доста емоции/ Благодаря на всички влкючили се в тази инициатива, трябва да има повече хора като вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове