Version84 29 #1 Публикувано 4 Декември, 2014 Здравейте, Някой знае ли за какво служи частта с No 20 от схемата? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 4 Декември, 2014 резонатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 4 Декември, 2014 (Редактирано) Резонатора не е ли под филтърната кутия? Има ли разлика в звука със и без тази част? При мен липсва а на нейно място е монтиран клапана на обикновенното газово,което освобождава налягането при гърмежи.Сега минах на газов инжекцион и този клапан не ми трябва, а се чудя дали да си намеря оригиналната такава част. Редактирано 4 Декември, 2014 от Version84 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 4 Декември, 2014 (Редактирано) Kарай така стига да не всмуква от там. Поне си застрахован Колкото до този резонатор, не се чува много и не на всички модели е монтиран. Редактирано 4 Декември, 2014 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #5 Отговорено 4 Декември, 2014 Благодаря за отговора Не всмувка въздух от там,но ме яде отвътре , че при мен липсва.А и ми е интересно каква е разликата със и без... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SolarEclipse 2 #6 Отговорено 17 Декември, 2014 При мен изхвръкна при първото отваряне на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове