FentazI 15 #1 Публикувано 4 Декември, 2014 Здр колеги имам питане относно ел.стъкла на Сивик 5 хеч. И така моята кола фабрично няма нито ел стъкла нито огледла само има ел фарове че въпроса ми е следния.Взех си ел мащинки с инсталацията на вратите до общата букса на вратата че мисълта ми е има ли оригинална инсталация прекарана до самата букса на вратата за ел стъкла и огледала или ще трябва да се вкарвам във филми да си я направя и да подкарам стъклата.Благодаря на всеки който може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 7 Декември, 2014 До колкото знам ти трябва просто 1 + към копчето На старата ми хонда (црх) бях си направил ел. стъклата с копчета за шибедаха и се пускаха няколко кабела ама там беше по сложно Ако нещо те затруднява просто провери в ръководството за ремонт (honda manual в форума го има). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FentazI 15 #3 Отговорено 7 Декември, 2014 ще погледна да видя какво ще намеря там дано да има че не ми се занимава с филми от сорта нови кабели че не ми е много присърце ама ако се налижи ще се прекарват какво да се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata1981 23 #4 Отговорено 8 Декември, 2014 Здрасти до колкото съм свалял кори на врати на сивик ще ти си ноложи да пускаш кабели към вратите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FentazI 15 #5 Отговорено 8 Декември, 2014 Е то това значи вече е лошо а има ли от къде да се намери схема на инсталацията да си я направя като оригинална. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #6 Отговорено 8 Декември, 2014 Нали ти написах да си изтеглиш ръководството от форума там пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FentazI 15 #7 Отговорено 21 Декември, 2014 Колеги взех си копчетата за вратите имам и снопа във вратите и повдигачите но от там нататък няма кабели.Ако някой има такава кола на части моля ако може да ми продаде инсталацията в купето към вратите за ела.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове