choro 0 #1 Публикувано 3 Декември, 2014 Здравейте, Не мога да разбера как се нулира показанието за разхода и за изминатото разстояние(имам предвид това, което само се нулира на 1000км, а не глобалното). Като натискам бутончето преминавам през различните показания. По принцип знам, че като съм на дадено място натискам и задържам бутона и така се нулира. При мен обаче се активира функция за регулиране на осветеността на таблото посредством въртене на бутона. Със следващото натискане запазвам. Опитах се да търся в google и във форума, но не успях да намеря отговор за моя въпрос. Искам също да попитам дали имате trip A и trip B. При мен има само trip, където е този разход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
quovadis 6 #2 Отговорено 3 Декември, 2014 Когато отидеш на дневния километраж (trip) задържаш копчето и се нулира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
choro 0 #3 Отговорено 4 Декември, 2014 Стана така, мерси. Като нулираш дневния километраж се нулира и разхода. Аз си мислех, че показанието за разхода може отделно да се нулира понеже се намира на следващата страничка след дневния км така да го кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trend07 0 #4 Отговорено 18 Април, 2016 Здравейте колеги!Нов съм във форума и от скоро съм с Хонда Сивик 1,6,110к.с 2004г.7 ген.Въпросът ми е от къде бордкомпютрът получава данни за временния разход./цифрите,които показваше на бензин ги показва и сега когато карам на газ/.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове