Hristo619 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2014 Здравейте колеги, имам нужда от помощ , карам Хонда Сивик 6 генерация 1.4i проблема е че не пали, оказа се че не стига ток до свещите, проверих кабелите всичко е окей, казаха ми че било делкото или бобината, въпроса ми е този модел със делко и бобина или само делко е, някой ако знае нека помогне, БЛАГОДАРЯ предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 2 Декември, 2014 Бензиновата помпа чува ли се ? Имаш ли газ ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #3 Отговорено 2 Декември, 2014 Или бобината или комутатора са ти гръмнали , и двете неща се намират вътре в делкото .Като гледам как си го написал по добре не пипай нищо а потърси някой който разбира . В твоя случай щом си от София звънни в Омбре сервиз 0877-246-632 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 2 Декември, 2014 Бубината ти се намира в делкото разглобява се вади се палеца и вече имаш достъп до нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo619 0 #5 Отговорено 2 Декември, 2014 Гориво стига, на газ съм, благодаря колега за сервиза ще видим какво ще правя още обмислям, но предполагам че ще трябва да сменя и комутатора и бобината... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове