Coupee 12 #1 Публикувано 1 Декември, 2014 Здравейте колеги,след като продадох купето сега се сдобих със сивик 7 - 1.6 110 коня.Имам няколко въпроса по колата. Вървежа ми харесва , спрямо 6-тата генерация ,но искам да я позасиля малко - поне колкото понася този мотор.Та въпроса ми е какво може да се направи.Къде или кой може да ми направи права генерация. Другото което искам да питам е могат ли да влязат фаровете от фейслифта и някакви промени трябва ли да се правят … ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #2 Отговорено 2 Декември, 2014 Много помощ , мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #3 Отговорено 2 Декември, 2014 Здравей, мога да помогна само с фаровете -пасват, но трябва преправяне на кабелите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 4 Декември, 2014 За двигателя има малко варианти за живване които са генерация на 60мм с по хубав колектор и всмукателен колектор да се преправи за твоята кола както направих аз в моя случай от б16 става и от д16у8 но всичко при тези автомобили трябва да се прави ръчно защото афтърмаркет части няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове